Remote Backup

Datatab er en alvorlig sag. Hvad enten det skyldes hardware-nedbrud, tyveri, brand eller bare menneskelige fejl, så rammer datatab danske virksomheder dagligt. Med en remote backup løsning fra Savehouse, kan du genskabe virksomhedens data, som er lagret sikkert i vores datacenter. Data er yderligere sikret ved hjælp af stærk kryptering og al datatransmission er tillige krypteret. Alle data spejles fra den primære backup over til en seperat sekundær backup.

Hvorfor remote backup?

En remote backup løsning fra Savehouse er et stærkt alternativ til bånd, eksterne diske eller andre lokale løsninger.  Datalinier er i dag så hurtige, at selv store datamængder kan sendes over internettet. Dette muliggør remote backup, og er en stærkt medvirkende årsag til, at flere og flere virksomheder vælger at lægge deres backup hos en ekstern backup partner som Savehouse.

Vi hjælper jer i gang

Det er let at komme i gang med en remote backup løsning fra Savehouse.  Når du bliver kunde hos os, leverer vi en klient der skal installeres på din virksomheds computere og vi aftaler hvor meget plads du har brug for. Opsætning af softwaren er uhyre enkel, og du bestemmer selv hvor ofte du vil tage backup af dine data. Skulle dit pladsbehov ændre sig, kan vi altid justere op eller ned for den plads du har til rådighed.

bestilnu